Thursday, October 21

Gambar Photographer lebih cantik...

Keluarga i dan keluarga mertua my sis Erma. Masa ni papa i sihat lagi......:-(

Keluarga my sister Erma

Gambar Zharif dan mama + papa

Me, Dania dan Hubby

Dania Yasmine get ready nak main game....

Anak saudara i, Nur Batrisyia Adlina

Anak saudara i, Muhammad Zharif

Anak saudara i, Nur Batrisyia Sofiah

Ni ada few gambar i nak share dengan pembaca blog i. Dulu nak upload, bercinta sebab guna broadband. Since dah ada streamyx, segalanya mungkin. Chewahhhh....Gambar ni diambil semasa sambutan harijadi Sofiah & Zharif di DARC . I ada buat N3 dulu tapi masa tu gambar semua i yang ambik. Gambar ni photographer yang ambik. Gambar2 ni bagi i cantik2 sebab pro yang ambik. Terima kasih photographer!!!. I ni amatur je.....he he.....

Enjoy!!!!

8 comments:

  1. dahsyat nama anak2 zaman sekarang yer.. berbelit lidah nak sebut..

    ReplyDelete
  2. mmg cantek gamba2 tu...photographer lg arif kan..

    ReplyDelete
  3. @eiman

    A'ah ye.....nama orang dulu simple je....

    ReplyDelete
  4. @Mama Zharfan

    Ada lagi suzz, tak larat nak upload...he he he :-) Banyak sangat!

    ReplyDelete
  5. @Fieza79

    Dah kerja photographer. terer je cari angle yang menarik!!

    ReplyDelete
  6. @ajjah

    Terima kasih ajjah. Thanks to Mr photographer :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails