Tuesday, October 19

Enfagrow Smart Camp


Kena cari kad Enfagrow dekat celah tingkap....

Ni main muzik mengikut gambar yang diberi

Dania nak eja C - H - E - E - S - E

Kalau game di komputer, Dania reti je nak buat apa...

Makanan yang Dania suka dipetik dari pokok ini

Pintu masuk ke Enfagrow Smart Camp

Hadiah ini mampu menceriakan si kecil

Hari minggu yang lepas hubby nak pergi ke Maxis Center di Sunway Pyramid. I ingat nak lepak dalam kereta je tapi since hubby dah tersilap masuk lorong jadinyer terus ke basement parking. I pun turun sekali. Naik escalator, ternampak Smart Camp ni. I dah pernah pergi Smart Camp seumpama ini di 1 Utama. Dah depan mata me and Dania join la game di situ. My hubby terus ke Maxis Center. Kena main semua game dan kena dapatkan cop di passport. Bila semua game dah di cop, barulah kita dapat tebus beg dan belon. Untuk kanak2 hadiah sekecil ini pun dah cukup bermakna.

4 comments:

  1. exactly untuk budak budak, barang kecik kecik macam ni dah boleh bawak senyum sampai ke telinga..

    ReplyDelete
  2. @Em's Family

    Itu yg i fikirkan. Alahai bila tengok budak2 dapat beg dan belon tu, semua kids ni happy....termasuklah dania....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails