Sunday, October 31

Birthday Present Dania

Dress Princess Ariel buat Dania. Kena gosok dulu baju ni. I bet mesti Dania teruja ni.....

Jam tangan buat Dania sebab next year dah primary 1. senang nak tengok masa....

Puas i fikir apa nak bagi Dania for her birthday present untuk harijadi yg ke 6 bakal disambut pada 7 November 2010 (seven eleven). I tak buat sambutan pada tahun ini sebab papa i pun tak sihat. Akhirnya i memilih dress princess ariel dan jam barbie buat Dania. Dress Dania tu mungkin akan dipakai masa di...........nanti i akan buat N3 pasal ni yer......tak tau plan tu jadi ke tak.....kalau u alls perasan, both gifts macam feminin dan ada unsur dress dan princess sebab Dania sangat sangat suka Princess, Barbie...Agak normal la kan peringkat umur Dania macam ni, ini yang mereka minati tapi ada je classmate tadika Dania yang girl suka Ben 10. Hehehe....

You alls beli apa ye untuk birthday present anak you alls?? Share la.

6 comments:

  1. zharfan hadianya brg2 ben10 ajer :) semua benda pun dia nak ben-10 :)
    epi besday in advance yer princess dania :)

    ReplyDelete
  2. Salam mama dania,

    Alahaiii...bestnya ada geng(anak pompuan)...leh beli barang2 pink...saya plak sorang2 lagi ni...haih,ini terasa cam nak tambah anak je cepat2..hihihi...

    ReplyDelete
  3. hihi...belum bercita-cita punyai anak la kak~
    mungkin buku kot~heee

    Mari menjadi manusia

    Latest Post : Kita Tidak Hipokrit!

    salam ziarah ya :)

    ReplyDelete
  4. happy advance befday damia comel:-)

    mama hiro

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails