Wednesday, May 19

Bila Mummies pergi IKEA

Kebetulan my friend Jona nak bagi sticker yang i beli dari blog dia dan kebetulan dia pun nak jumpa kengkawannyer kat IKEA jadinyer i dijemput join sekali. Tak tolak punyer. Of course Dania kena adalah. Amboihhh jumpa kawan ummi jer dia mesti ikut. Sebelum aktiviti shopping2, kami gi pekena Ayam Penyet kat The Curve. Wah....1st time rasa dah jatuh cinta. Ayamnya garing. Rempahnyer sedap lar. I share dengan Dania. Boleh Dania mintak tambah nasi then one of Jona's friend Salina offer her 'nasi'. Lepas makan kami semua ke IKEA. Kecohnyer, Dania ada own trolley. Disebabkan kosong, i mintak Jona's friend masukkan sikit barang belian kat shopping trolley Dania. Lepas tu singgah kat food court kat bawah. Jona nak minum Chocolate Taufufa. Ada yang order Taufufa dengan buah buahan.....I order air mango jer. Salina Yusof asyik suap Dania buah2 kat dalam Taufufa dia. Dania pulak nganga jer mulut tapi bila Salina tanya nak lagi tak??, Dania mesti tengok kat i dulu. Ha ha ha. Indirectly body language Dania tanya boleh ke tak aunty Salina nak suap??...... 

Ummi, Dania, Salina Yusof, Jona dan Salina Ibrahim 

Choc Fudge dibuat khas oleh Jona

Set Ayam Penyet

Mummy bergambar kat IKEA sambil sorokkan badan....

Dania and her shopping trolley. Tiap kali pergi IKEA mesti ambik shopping list, pensel dan measuring tape.......

2 comments:

  1. tak sbr nak mkn ayam penyet tu bila balik msia nanti!!!

    ReplyDelete
  2. kekna, salina yusof tu my mass comm senior.. we call her kak sally wah kelas gitew hehe. eh lapar plak tgk ayam penyet tu :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails