Khamis, November 20

Masalah pada cloudflare

Dania nak pergi bercuti dengan kawan-kawan asasi tahun depan bulan Januari jadi nak booked la staycation mereka tu. Tapi....bila nak buat pembayaran memang error 2-3 kali. Lepas tu prompt yang bawah ni. Disebabkan error banyak kali, saya cuba la nak contact melalui whatsapp. Nak buat whatsapp link lepas tu tak boleh juga error jugak. 

Rupanya cloudflare ni ada masalah. Maybe staycation tu guna cloudflare ni dan nak buat whatsapp link pun guna yang sama jugak. Tu yang tak boleh bayar dan nak buat whatsapp link. Whatsapp link ni senang. Letak no phone nanti kena scan kemudian terus masuk whatsapp dia. 

Credit : Google

Akhirnya pada hari ni 19 November masalah cloudflare ni dah selesai agaknya sebab saya boleh buat whatsapp link dan Dania dah boleh buat pembayaran dah. Admin pun dah terima bayaran dari Dania...Alhamdulilah. 


Ada yang ada masalah error tak pada 18 November 2025?





XOXO,
Ezna

10 ulasan:

  1. 18hb tu takde buat apa2 transaksi online jadi takde la menghadap error ni.

    BalasPadam
  2. baru je tengok video pasal cloudflare ni dekat FB..rasa nya sebab tu kot sistem kat hospital down.. hihihi

    BalasPadam
  3. SA x menghadapi apa2 masalah 18hb...x pasti plak masalah ni...

    BalasPadam
  4. tak perasan sbb tak de buat apa2 payment ezz

    BalasPadam
  5. Ya, ada. Ingakan internet problem rupanya cloudflare. Banyak website down.

    BalasPadam
  6. Rasa macam ada tengok problem global ni. Kat FB ke mana entah ada cakap.

    BalasPadam
  7. Betul smlm byk website down. Ada news portal yg tak boleh access sbb masalah Cloudflare

    BalasPadam
  8. Tu la tu... apps X pun sama terbabit!

    BalasPadam
  9. Ada tgk di medsos pada cloudfare ni malam tu... cuba nk bukak canva je mmg x boleh nak edit apa²

    BalasPadam

Berhati-hati ketika memberi komen supaya tidak mengeluarkan kata-kata yang kesat. Komen yang tidak sesuai tidak akan disiarkan. Terima kasih kerana memberi komen yang baik-baik belaka.