Selasa, Disember 2

Program PUTRASihat 10,000 🏃🏻‍♀️ Langkah UPM

Dah daftar dah untuk event ni. 1000 pertama yang mendaftar event ni akan dapat beli baju T-Shirt dengan harga RM10 je. Alahhh tak dapat la sebab saya beli harga RM20 dan saya sudah tentulah bukan 1000 peserta terawal. 


Laluannya dan saya akan melalui Fakulti Pertanian. Hehe...saya pesan kat Dania nampak ummi sila bye bye. Macam la dia kat luar ya. 😅. Dah tentu dalam kelas. 


Can't wait....saya jalan pelan-pelan je lah. Kalau google....10,000 langkah tu dalam 6-8 km. Tudiaaa....




XOXO,
Ezna

 

13 ulasan:

  1. lastyear kita join 150days healthy challenge...mmg capai target 10k steps..all the best ezna utk program tu nanti

    BalasPadam
  2. Wahhh... Mesti syok ni. Dapat keluarkan peluh. Lama dah LeYa tak join.

    BalasPadam
  3. Wah bestnya... dapat bakar kalori...

    BalasPadam
  4. fuhhh jauh jugak tu ezz kalau 6-8 km...i tak pernah join any run gini, sbb i jenis tak fit laa...sekrg hari2 naik turun tangga tingkat 4 sbb opis i tingkat 4..terpaksa!! kdg2 3 or 4 trip everyday sbb kelas tingkat 1, dan nak gi beli mknn pun tingkat 1

    BalasPadam
  5. Wah kak, apalah saya ini, hanya keluar masuk kamar tidur, kamar mandi, dapur, cuman beberapa langkah saja😄 padahal jalan kaki tu murah dan sehat.

    BalasPadam
  6. Tahun ni takde fun walk. Selepas kaki sakit dulu dah tak berani nak jalan jauh2.

    BalasPadam
  7. Masih murah lagi fee dia tu walaupun bukan yang terawal. Selamat beriadah, semoga misi tercapai nanti. Kalau Dania tak ada kelas, dapatlah dia tengok nanti kan.

    BalasPadam
  8. Alaaaa...nape x ajak...bestnya..t-shirt dia lawaaaaa

    BalasPadam
  9. Program weekdays eh.. patut Dania takleh join.

    BalasPadam
  10. Waaaah teringiiiin ikut kalau saya di sana 😍😍. Apalagi lokasinya menarik, mengelilingi upm 👍👍

    BalasPadam

Berhati-hati ketika memberi komen supaya tidak mengeluarkan kata-kata yang kesat. Komen yang tidak sesuai tidak akan disiarkan. Terima kasih kerana memberi komen yang baik-baik belaka.