Kadang-kadang saya saje je masuk website Poplook dan kalau ada baju yang berkenan, masukkan dalam cart 😅. Cari harga yang mesra poket.
Cardigan ni kalau pakai sopan sebab labuh sangat. Kalau pakai dengan jeans cantik. Ada je baggy jeans kan....tak pun pakai palazzo.
Credit : Poplook
Ada pula pants yang turun harga juga. Pants ni kalau cotton memang saya suka. Harganya pun ok. Dari RM99 turun ke RM39.60.
Credit Poplook
Add to cart kemudian buat pembayaran. Sekarang ni pun kat Poplook ada 'Archive Sale'.
XOXO,
Ezna


cuma part saiz je laa kan kalau harga dah turun, tp saiz yg kite nak tak ada...
BalasPadamKalau ada offer berbaloi la beli.
BalasPadamkalau ada offer memang best beli apa2 yg kita suka! i beli mcm2 kat shopee jer :) esp time sale 10.10 (dan hari2 lain pun ada beli mcm2 benda jugakkk)
BalasPadamMurah banyak pants tu, mmg berbaloi beli bila harganya turun
BalasPadamCatat Ulasan
Berhati-hati ketika memberi komen supaya tidak mengeluarkan kata-kata yang kesat. Komen yang tidak sesuai tidak akan disiarkan. Terima kasih kerana memberi komen yang baik-baik.