Wednesday, May 29

Bertemu dan berpisah di Sri Pintar Al Amin Mei 2013

Lama tak update blog tapi banyak sungguh cerita nak dikongsi. Me mulakan dengan sambutan hari guru di sekolah Dania. Sebetulnya me join secara tak sengaja. Dania terlupa nak bawak hadiah untuk cikgu dier so me gigih le balik rumah since this gonna be her last sambutan Hari Guru di sekolah ini. Me nak make it more special jadi me belikan kek untuk cikgu sekolah Dania :-)


Masa me datang tu, ada aktiviti sukaneka guru dan pelajar tahun 6. 



Ustaz subject Al Quran pun main :-)


Musical Chair pun ada. 


Ustazah yang pakai jubah coco tu yang menang :-) 


Ustaz Jazlan bagi hadiah buat guru yang menang.


Dania dan rakan sekelas. 

Nak bagi hadiah untuk cikgu :-)


Rakan sekelas Dania.


Dania cium tangan guru kelas Dania. 


Comel je cikgu kelas Dania. Nama Aminah :-) tapi....garang...hehehe....


Ni cikgu Bahasa Malaysia Dania. 


Cikgu Bahasa Inggeris. Dania selalu score subject ni :-) 


Ni Ustaz subject Al Quran. 


Ni le kek yang me beli tu. 


Bersama Mudir sekolah Dania. Ustaz Jazlan Abdullah yang bersiaran dalam motivasi pagi IKIM Fm. 


Dania bersama cikgu2 yang mengajar :-)


Bergambar satu kelas. 


Budak sebelah kiri sekali dan kanan sekali tu sedih sebab Dania nak pindah. Tak sangka ada 2-3 rakan sekelas menangis sebab Dania nak pindah. Dania pulak selamba je. Langsung tak menangis....



Keempat-empat rakan Dania belah kanan tu menangis tak ingat....kesian pulak me tengok. Me pun menangis jugak...



Gaya seorang guru terkacak. Hehehe. Dapat title guru terkacak kat sekolah :-) 


Ustaz Jazlan dan Dania Yasmine :-)


Kenangan bersekolah di sini sejak Dania darjah 1 tak akan me lupakan. Tapi demi mengejar impian, terpaksa berkorban la kan....

Ada seorang kawan yang me rapat kat sekolah tu sedih juga me tak ada sebab selalu breakfast sama kat cafe sekolah Dania. Terima kasih di atas perkongsian ilmu ye Nat. Moga kita berjumpa lagi....:-) Sekolah baru, kawan baru..........bukak je cuti sekolah ni, Dania akan menjadi pelajar di sekolah baru. Moga dipermudahkan.......

2 comments:

  1. semoga tercapai segala impian dania and ummi dania :)

    ReplyDelete
  2. ustaz yang ngajar al-quran tu ustaz mustafa ke ?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails