Monday, August 27

Majlis berbuka puasa di Sekolah Sri Pintar Al Amin

Dah 2 tahun join aktiviti berbuka puasa di sekolah Dania. Kami tiba kat sekolah pun orang dah siap solat Maghrib. Terus terkocoh kocoh solat. Lepas tu berbuka puasa dan diikuti dengan solat terawih dan solat hajat untuk pelajar UPSR. Selepas tu Moreh pulak. Ustaz Jazlan buat makan2 special sebab tahun sebelumnya menunaikan umrah. Berbuka lauk kambing. Sedap jugak!!!

Masa moreh i ternampak seseorang ni. Persis muka ex officemate i dulu kat Kontena Nasional. I pun kengkonon nak shout kat fb my friend ni kata ada jumpa muka sama kat sekolah anak. Rupanya memang my ex officemate dulu kat Kontena Nasional. Dia yang tegur i. Hehehehe....teringat dulu, masa i jadi HOD Admin, my friend ni selalu la suruh tengok2 kan aircond kat engineering tu. My friend ni HOD Engineering. Jona pula masa tu HOD Quality. Ohhhh i sangat miss masa i kerja di Kontena Nasional dulu. What a small world kan? My friend ni adik ipar pengetua sekolah Dania. Isteri my friend ni adik Ustaz Jazlan. Kebetulan sebelum ni pon kerja kat Kontena Nasional jugak!.

Boys memain sebelum solat

Dania dan kawan sekelas

Selepas solat terawih

Dania bersama pengetua Sri Pintar Al Amin, Ustaz Jazlan
Pernah nampak x muka Ustaz ni kat TV?

3 comments:

  1. dania dah nampak macam budak besar dah

    ReplyDelete
  2. salam aidilfitri utk si cantik manis..diera singgah blg glamour nih ^_^ subhanallah indahnya ^_^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails