Monday, April 23

Riadah keluarga di Taman

Pagi semalam i buat aktiviti dengan Chef Wan. Tengahari tu, ayah Dania bawak Dania makan2 kat JM Bariani Kelana Jaya. Wah...bonding time ayah dan anak nampak??? So....petang tu, me, Dania dan ayahnyer ke taman untuk aktiviti riadah keluarga di taman. While ayah Dania pusing satu taman, me teman Dania main2 dulu before i ke tempat batu refleksologi. Dania of course ayah dier lak yang tengokkan.




I suka je gi pijak batu refleksologi ni. Tak semua taman ada batu2 ni. Part sakit kalau pijak batu yang tajam2 tu. Takpe takpe untuk kesihatan kan....

Cengelat eh...pijak batu leper kat sini

Batu2 kat sini ada yang leper ada yang tajam.....

Haaaa batu2 putih ni batu tajam....kena jalan slow slow je kat sini

7 comments:

  1. owang kata jalan kat batu...bagus untuk sistem pembuangan air kecil betul ke??? hehehehe

    ReplyDelete
  2. @AyuArjuna BiGoshh ye ke ayu? setahu i la dia akan kena kat pressure point kat tapak kaki. Boleh melancarkan sistem perkumuhan, peredaran darah. Kalau yang datang bulan atau mengandung dilarang untuk pijak batu. Takut2 tersilap pijak pressure point dan memberi kesan yang buruk. Katanya urat2 1 badan semua ada kat kaki kita.

    ReplyDelete
  3. Lin selalu joging kat sini...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails