Monday, March 12

Sukan Sri Pintar Al Amin

Dania belah kanan tu, rumah merah berkonsepkan super hero....





Hari sukan sekolah Dania dibuat hari biasa jadi ibu bapa takde pun. I siap2 bawak cam sebab nak ambik gambar rumah2 sukan je lepas tu balik. Tak tunggu sampai sukan habis pun. Akhirnya Dania dapat bronze untuk lumba lari 4x50m dan bola jaring dapat silver.

Budak yang hilang dari rumah ditemui di Lebuhraya Kesas. Namanya Wan Hazim. Hilang dekat rumah. Kalau hilang dekat sekolah mau i menggelabah juga. Wan Hazim ni pelajar tahun 1 sekolah Dania. Info berita di SINI. Agak musykil juga macamana dia jalan sengsorang kat Lebuhraya tu. Jumpa plak tu jam 2 pagi. Kalau ada kesempatan i tanya sendiri pengalaman Wan Hazim ni...


*****kena awasi anak2 di mana2 sahaja sebab sekarang ni banyak penculikan kanak2. Mintak dijauhkan anak2 kita semua dari kejadian macam ni yer....

5 comments:

  1. wan hazim tu autisme kan? dia masuk sek biasa ker

    ReplyDelete
  2. dania terror lari tu.. anyway , wan hazim tu pun makes me wonder.. macam mane dia boleh sejauh tu

    ReplyDelete
  3. haah baru nak tanya ena pasal budak yg hilang tu sbb baca mcm sama sekolah ngan dania.. alhamdulillah.. dah jumpa...

    ReplyDelete
  4. adoi... sebak baca biter Wan Hazim nie.. tak dapat bayangkan perasaan mak bapak dia.. huhuhuh.

    ReplyDelete
  5. org jahat terlalu banyak tak macam masa kita budak2 duluz

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails