Wednesday, January 5

Zoo di Sri Pintar Al Amin??

Petting Zoo

Pusat anak permata negara. Ada rumah desa miniture kat sini. Ni yang dibangunkan oleh our 1st lady kan....Pusat Permata Negara...

Nature park. Tak tau apa fungsinya....

Dania duduk nun belakang sekali

Kelas Dania dah tukar jadi kelas ni pulak sebab terlebih maksimum 26 orang sekelas

Air pancuran

Cafe G Mat Kompleks 3C

Meja makan kat cafe

Hari ni merupakan hari kedua persekolahan anak. Pukul 6.45am dah nak keluar rumah. Hubby kata tunggu dulu dia nak ikut. I dah siap2 letak kunci rumah dalam handbag takut terkunci pintu macam semalam. Haha...excited hubby nak hantar anak kesayangan dier la tu. Hubby tunggu dalam kereta sementara me hantar Dania sehingga ke kelas. Tiba kat kelas tengok2 dah tukar kelas. Patut la kelas budak2 besar je nampak. Kelas Dania ditukar sebab kelas Tahun 1 paling ramai orang. 26 pelajar. Nama Dania kat belakang sekali pulak. Mentang2 le balik awal semalam. Tapi takpe, janji pelajar dalam kelas tak ramai. Masa masuk kereta, i ajak hubby makan kat cafe sini. Senang sikit. Balik dah boleh terus pergi kerja. Masa makan sempat la i snap sana snap sini. Nama pun blogger ye tak?. Met with this family. Anak sama kelas dengan Dania. Bila i mentioned nama anak i Dania Yasmine, terus dia kata u ada blog kan? We all nak survey Sri Pintar Al Amin. Nama blog u yang 1st sekali. Hehe. Bangga jugak dak??....they all tengok info dari blog i. I juga ada terjumpa dengan owner Akademi Al Fan iaitu Pn Fairuz. Hubby pulak masa makan dia kata boleh jenguk dania kat atas. Amboiii ada hati tu nak jenguk Dania. Lepas makan me and hubby ke Tingkat 1 jenguk Dania. Dania and friends takde sebab pergi perhimpunan pagi. Me snap gambar kelas baru Dania jer.

Lagi...u alls tau apa ada kat Kompleks 3C ni? Ada Petting Zoo you alls. Patut dalam buku disiplin Dania ada mentioned pasal kawasan larangan waktu rehat ialah di Zoo. Nak tergelak jugak you alls. Ada zoo eh kat Kompleks 3C ni? Semalam masa i baca kuat2 automatik Dania kata ada zoo ke ummi?. Excited plak dier dengar zoo. I terpaksa cover line. Haha...Dania ni nak belajar ke nak pergi zoo?...hehehe...
selain tu Sekolah Menengah kat sini pun ada. Maahad Sains Al Quran Al Amin.

4 comments:

  1. @Mama Zharfan

    Zoo kat dalam kawasan Kompleks ni. School Dania kira menyewa kat dalam Kompleks ni....Luas kawasan Kompleks ni dan berwarna warni....:D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails